Sibulakülaralli!

kolmapäev, juuli 12, 2006

Teema tutvustus.


Plaan minna rattamatkale marsruudil Koidula piiripunkt-> Pihkva-> Novgorod-> Staraja Russija-> Velikie Luki-> Puskinskie Gorõ-> Koidula piiripunkt.

See on selline marsruudi skelett millest kõrvalekalded on pigem teretulnud kui välistatud. Kuna kombeks on, ja suht mõistlik ka, teha kohe alguses rubriik KKK siis siin see on:



1. Miks just selline marsruut?
Mulle on kogu aeg meeldinud venemaa ja kõik sellega seonduv lihtsal, rohujuuretasandil. Venemaa ja venelased "omas mahlas". Selles on midagi head ja ehtsat milles ma siiani ei ole veel pidanud pettuma. Olen saanud pisut maailmas ringi vaadata, päris palju euroopas rännata, eestile ka paar korralikku tiiru peale tehtud- tagumine aeg tutvuda lähimate naabritega.
2. Miks rattaga?
Mulle meeldib.
3. Kus ööbimine?
Kus juhtub.
4. Mis ratastega sõidame?
Minul päevinäinud Scott Tampico, Ennul vist kunagine Leedu-Saksa ühisprojekti vili Panther.
5. Mis varustust kaasas veame?
Igasugust träni nii vähe kui võimalik. Ennu koti sisu ma ei tea, minul elementaarne matkamehe tavaar: Nuga, pealamp, tulemasin, punnivinn, sääsetõrje(Diffusil, seni proovitutest efektiivseim), matkakruus, võileivakarp, alusmatt, õhuke magamiskott, hambahari+pasta, seep ja shampoon(kuskilt hotellist kunagi virutatud, parimad matkale kaasa võtta), fotokas( olympus myy 410, välk ei tööta), 6-kant võtmete komplekt, tagavara sisekumm, expandrid, kondoomid.

Eks täiendan seda varustuse rubriiki kui Ennu koti sisu ka avalikuks tuleb.

/Lisatud 21.07
Siin Ennu deklareeritud varustus:
Pildikas (mälu ropult, ligi giga, saab ka vidikat teha), kell-GPS, pisike raadio (saab kohapeal ilma kuulata, ennustajad annavad pooltel päevadel juba praegu pilvi ja sadu), pisike taskulamp, akud AA ja AAA, luup, autoatlas, 3 tagavara lohvi (2 vanemat, 1 uus), pump töötab autonipliga, mõned võtmed, paar karpi kala, leib, jook, nuga, kahvel, lusikas, avaja, 2 paari riideid, plätud (käin nendega ka ujumas), pardel. Rohkem ei tulegi meelde. Raha ka ja rahakaart. Kõik väiksed ja kerged, olen harjunud võimalikult vähese kraamiga liikuma.
Magamiseks kott ja rullis alusmatt, telki pole kasutanud./