Sibulakülaralli!

kolmapäev, juuli 12, 2006

Reisikaaslased

Kõige tüütum ja närvesöövam on reisikaaslaste leidmine ja nendega asjaajamine. Ennuga läks suht lihtsalt, vastas Trip.ee-s päringule ja aitas ka viisade tegemisel ja märkamatult oli ka kaasatuleja, kuigi alguses väitis vastupidist.

Leho, vana pidur:), oli tegelikult täitsa nõus tulema(algselt oli plaan sõita ära juuli alguses, nii vara kui võimalik). Siis tuli talle tööpakkumine põhjanaabritelt, ja kuna tal ainult 1 pass ja ID kaarti ka mitte ei ole, ei saanud ta saatkonda oma ainust reisidokumenti viisa taotlemiseks sisse anda. Paraku paeguse seisuga jäi tööots ära. Aga takistusi on muidki. Kuna minu hea sõber on tubli ja kohusetundlik pereinimene siis abikaasa puhkuse ajal ta tulema ei ole nõus ja paraku langeb see just juuli lõppu. Oleks selliseid tubisid mehi ainult rohkem, mõtlen, püüdes olla erapooletu. Krdi mees, mõtlen küüniliselt.

No ja rohkem tõsiseltvõetavaid tulejaid pole olnud ka. Allan, kelle suust selle matka esialgne versioon üldse välja käidi, ei ole kunagi selles osas kindel tegija olnud. Tõsi, esmane marsruut oli ka mõeldud ümber Peipsi, praegune aga jääb allapoole Pihkvat.

/Lisatud 21.07
Tänaseks on Leho siiski põhjanaabrite juures tööl ja seega oli tema otsus viisat mitte sisse anda vägagi õigustatud. Mul muidugi kahju et hea semuga koos ei saa minna matkale./