Sibulakülaralli!

esmaspäev, juuli 24, 2006

Porhov


On hommik, tundub et taiesti tavaline hommik Porhovis. Magasime hotellis, taiesti tavalises Porhovi hotellis. Ilma dushi, pelleri ja kraanikausita toa eest kasseeriti 868.80, dushi kasutamise eest eraldi veel 35rbl.

Tegelikult pole seda ju palju kui jagada see summa kaheks ja siis veel arvestada kroonideks. Siiski ei meeldi mulle adminni suhtumine- nimelt pidime oma ankeedid, sh ka nimed, taitma vene keeles. Krdi Enn targutab ka veel korval et loomulik ju, Venemaal ikka vene keeles. Selle loogikaga Hiinas...

Eile, peale seda kui kiirustades sain siia miskit kirja pandud, lahkusime Pihkvast. Selgus et meie uued kaardid on sama vanad kui Ennu tutikas atlaski. Kuigi kaardil on taiesti norm tee margitud, ei suuda me seda leida. Peale kokku vast 6km edasi-tagasi keerutamist juhatab kohalik papi meile teeotsa katte. Lisab et seda teed mis kaardil, pole aastakumneid juba kasutatud, tam tipa polota. Otsustame riskida, risk se blogorodnoe dela! Ja tasus ara. Kuigi tee oli metsaalune rada, madalamates kohtades ehk kuiva ilmaga maasturiga labitav. Vanamehe jutu jargi olnud see Pihkva-Novgorodi kaubatee kunagi Peetri aegu..

Tasapisi sai mets labi, joudsime kruusateele, mida kaardil ei ole. Tee on hullult treppis, onneks ei ole seda palju. Jouame mingisse kulla kus vastutulev harra, jalgrattaga, monusalt purjakil, kusib meilt teed. Saanud teada et me polegi kohalikud tekib vaike jutt: a vi otkuda? Estonci? Kjuradi pois, joptui! Juks, kjaks ja pjerses, joptui..

1 Comments:

At 4:32 PM, Blogger Unknown said...

Tähelepanu !!!

minu nimi on Mavis Carlos, i esindaja Aiico kindlustus laenu laenuandja äriühing
Brasiilias, anname välja laenu 2% huvitatud määra, kui olete huvitatud võtke see e-post: (maviscalos_laen_laenamine@outlook.com) nüüd oma laenu üleandmine kohe. võite meiega ühendust võtta ka selle vandeadvokaat e-post: amaah.credit.offer@gmail.com ka. meie firma on kunagi valmis üle mingi summa teile alates 5000 € kuni 100.000.000 euro mõni teie projekti oleme kunagi valmis krediidi teid periood 1 või 1 nädal tehing.


my name is Mavis Carlos, i representative of Aiico insurance loan lending company in Brazil, we give out loan at 2% interested rate, if you are interested kindly contact this email:(maviscalos_laen_laenamine@outlook.com)now for your loan transfer immediately. you can also contact us on this barrister email:amaah.credit.offer@gmail.com also. our company are ever ready to transfer any amount to you starting from 5000 euro to 100.000.000 euro for any of your project, we are ever ready to credit you in an period of 1 or 1 week transaction.

 

Postita kommentaar

<< Home